Website Deltahout

Certificaten

Een groot deel van het door ons geïmporteerde hout is afkomstig uit goedbeheerde bossen, die onafhankelijk zijn gecertificeerd volgens de regels van PEFC of FSC®. Gezaagd naaldhout is een zichzelf volledig vernieuwende grondstof, zolang de bronnen goed worden beheerd.

PEFC

Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes. Een internationaal onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer.

Het PEFC nummer van Deltahout BV is: SGSCH-PEFC-COC-030015

Het overgrote deel van onze Scandinavische leveranciers is PEFC-gecertificeerd, evenals een groot gedeelte van de leveranciers uit de Baltische Staten.

Download hier ons PEFC Certificaat

PEFC logo licence nr.: PEFC/30-31-428

PEFC

FSC

De Forest Stewardship Council® (FSC®) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.

FSC® spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Het FSC® nummer van Deltahout BV is: SCS-COC-000652-AGQ

Vraag naar onze FSC gecertificeerde producten

Download hier ons FSC® Certificaat

FSC directieverklaring

FSC

SMHV

De Stichting Markering Houten Verpakkingen, SMHV, is een onafhankelijke stichting met als doel het, in opdracht van de NVWA te Wageningen, uitvoeren van het Nederlandse markeringsprogramma houten verpakkingen. Dit gebeurt in overeenstemming met de International Standard for Phytosanitary Measures, ISPM 15, zodat de houten verpakkingen voldoen aan de importeisen voor verpakkingshout van andere landen.

Voor de ISPM 15 leveringen van Deltahout BV wordt de volgende vermelding op de facturen geplaatst:Voor levering van behandelde producten, die voldoen aan de eisen van ISPM 15, zijn wij opgenomen in het centraal register van de Stichting Markering Houten Verpakkingen, Het registratienummer is: NL-159 .

Download hier ons ISPM15 Certificaat

smhv

Deltahout is zakenvriend van KWF Beeldmerk

Voordelen van Hout

Feiten en Cijfers

Over schimmel
pefc

fsc"